Puzzle 3D Globul Pamantesc Marește

Puzzle 3D Globul Pamantesc

Toys

5841

Nou

Aveti la dispozitie 47 de piese pentru a reconstitui imaginea 3d a globului pamantesc. Varsta recomandata: 6 ani+

Mai multe detalii

49.00 lei

cu TVA

Puzzle 3D globul Pamantesc cu 47 piese

Este inclus si suportul pentru glob.

Material: hartie printata

Dimensiune cutie: 22 x 3.5 x 29.5 cm

Dimensiune montat: 18.5 x 16.5 x 22 cm

Varsta recomandata: 6 ani+

Scrieţi o recenzie

Puzzle 3D Baloane

Aveti la dispozitie 200 piese, pentru a reconstitui imaginea tridimensionala a unor baloane zburatoare. Varsta recomandata: 8 ani+ si adultilor

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.