Locomotiva domino cu telecomanda Marește

Locomotiva Domino Cu Telecomanda

Toys

5830

Nou

Locomotiva electrica cu telecomanda si 100 piese de domino; piesele se aseaza in recipientul special, iar cand porneste, trenul va lasa in urma sa piesele de domino. Cu siguranta va deveni jucaria preferata a copilului tau! Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

95.00 lei

cu TVA

Locomotiva electrica cu telecomanda si 100 piese de domino
Piesele se aseaza in recipientul special, iar cand porneste, trenul va lasa in urma sa piesele de domino. Cu siguranta va deveni jucaria preferata a copilului tau!
Locomotiva functioneaza pe baza de 2 baterii AA, neincluse
Telecomanda functioneaza pe baza de 2 baterii AA, neincluse
Setul include:
  • Locomotiva electrica
  • 80 piese domino
  • Recipientul de pus piesele de domino
  • Peisaj inconjurator din carton
  • telecomanda

Dimensiuni cutie: 39 x 8.5 x 26 cm

Dimensiuni produs: 17 x 7 x 38 cm

Varsta recomandata: 3 ani +

Imaginile sunt de prezentare, produsul poate diferi, in functie de stocul existent.

Scrieţi o recenzie

Minge Cauciuc Color

Minge din cauciuc moale si rezistent, in culori vii si atragatoare pentru toti copiii. ATENTIE: Supravegheati copiii in timp ce se joaca.

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.