Telescop C2117 Marește

Telescop Optic C2117

Toys

5798

Nou

Telescop Optic C2117 Varsta recomandata: 8 ani +

Mai multe detalii

145.00 lei

cu TVA

Telescopul Optic C2117 este destinat astronomilor incepatori, fiind o optiune puternica datorita calitatilor sale excelente si pretului foarte competititv.
Este durabil si usor de folosit, fiind adecvat pentru observatii astronomice asupra obictelor ceresti apropiate. Acest telescop cu refractie are diametrul obiectivului de 75mm si lungimea focalei de 140mm. Telescopul vine cu tot ceea ce este necesar inceperii imediate a observatiilor astronomice: telescop, 3 x vizor 20x/30x/40x, obiectiv, sistem de montare si trepied de 485 mm.
Telescopul are toate lentilele din sticla (coated optics), pentru a asigura o imagine luminoasa si clara, si este prevazut cu un solid sistem de montare pe trepied, care asigura orientarea precisa catre obiectele urmarite. Ce poti vedea, de exemplu, cu acest telescop: craterele, muntii si vaile Lunii, inelele lui Saturn, centurile de nori ale lui Jupiter, impreuna cu cei 4 sateliti ai sai, relieful de pe Marte.
Varsta recomandata: 8 ani +

Scrieţi o recenzie

Telescop Optic C2117

Telescop Optic C2117

Telescop Optic C2117 Varsta recomandata: 8 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.