Carusel cu telecomanda si proiectii 2014 Marește

Carusel Cu Telecomanda Si Proiectii 2014

Toys

5768

Nou

Carusel muzical cu telecomanda, panou de comanda si proiectii luminoase 2014 care il va ajuta pe cel mic sa adoarma linistit, iar mami sa-l controleze de la distanta. Varsta recomandata: 6 luni +

Mai multe detalii

199.00 lei

cu TVA

Încă 199.00 lei pentru transport Gratuit!
Carusel muzical cu telecomanda si proiectii 2014, disponibil in 4 variante de figurine (albinute, caluti, pestisori sau pasarele, in functie de stocul existent. Va rugam precizati modelul daca aveti preferinte.
Functii:
- telecomanda cu infrarosu de la distanta - cu emitator de infrarosu, indicator luminos de functionare, buton de melodii, buton de On/Off, reglare volum, buton programare rotire, buton pentru programare timp, buton pentru lumini - proiectii. Necesita 1 baterie AG13, inclusa.
- panou de control ce se prinde de patut - cu receptor de infrarosu, buton de melodii, buton de On/Off, reglare volum, buton programare rotire, buton pentru programare timp, buton pentru lumini - proiectii. Necesita 3 baterii AA, neincluse
- material: plastic cu elemente electronice
- culori vii, atractive
- 40 melodii linistitoare, care ii calmeaza pe bebelusi
- rotire la 360 grade, ce va atrage atentia celor mici
- lumini blande si linistitore, proiectii pe tavan care se schimba
- ajuta la dezvoltarea abilitatilor auditive si vizuale
Dimensiuni: 38.6 x 12.7 x 54.9 cm
Dimensiuni cutie: 38.8 x 12.8 x 55.2 cm
Varsta recomandata: 6 luni+

Scrieţi o recenzie

Carusel Cu Telecomanda Si Proiectii 2014

Carusel Cu Telecomanda Si Proiectii 2014

Carusel muzical cu telecomanda, panou de comanda si proiectii luminoase 2014 care il va ajuta pe cel mic sa adoarma linistit, iar mami sa-l controleze de la distanta. Varsta recomandata: 6 luni +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.