Prima toba educativa 1188 Marește

Prima Toba Educativa 1188

Toys

5641

Nou

Prima toba educativa 1188 cu lumini colorate si sunete atragatoare pentru cei mici, cu reglare de volum. Varsta: 12 luni+

Mai multe detalii

69.00 lei

cu TVA

Prima toba educativa 1188

Aceasta toba are lumini colorate pe partea superioara (din material plastic cauciucat si moale), care atunci cand este atinsa lumineaza si emite sunete placute pentru cei mici. Muzica mai este declansata si de butoanele laterale, astfel bebe poate fie sa bata fericit in tobita, fie sa asculte melodiile incantatoare prin apasarea butoanelor.

Jucaria are buton de reglare volum.

Varsta: 12 luni+

Scrieţi o recenzie

Prima Toba Educativa 1188

Prima Toba Educativa 1188

Prima toba educativa 1188 cu lumini colorate si sunete atragatoare pentru cei mici, cu reglare de volum. Varsta: 12 luni+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.