Volan bebe 916 Marește

Volan Bebe 916

Toys

5484

Nou

Volan pentru bebelusi, cu sunete si lumini specifice masinilor. Acum cel mic poate participa si el la trafic cu ajutorul acestei jucarii minunate. Varsta recomandata: 12 luni +

Mai multe detalii

69.00 lei

cu TVA

Volan pentru bebelusi 916
Acum cel mic poate fi si el activ la trafic, chiar daca sta in locul lui din spate sau isi poate conduce masina de oriunde, fiind o jucarie usoara si usor de manevrat.
aracteristici:
- oglinda laterala care se roteste la 360 grade
- volanul se invarte la stanga si la dreapta, schimband astfel imaginile de display cu masinute pe drum
- cheie de pornit  / oprit masina, cu sunete specifice
- claxon
- schimbator de viteze cu sunete specifice
- buton mare central cu melodii
Dimensiuni cutie: 22.5 x 16.5 x 22 cm
Dimensiuni jucarie: 20 x 20 cm
Necesita 3 baterii AA, neincluse
ATENTIE: Varsta recomandata - 12 luni+

Scrieţi o recenzie

Volan Bebe 916

Volan Bebe 916

Volan pentru bebelusi, cu sunete si lumini specifice masinilor. Acum cel mic poate participa si el la trafic cu ajutorul acestei jucarii minunate. Varsta recomandata: 12 luni +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.