Minnie Mouse din plus 74 cm Marește

Minnie Mouse Din Plus 74 Cm

Toys

5478

Nou

Jucarie din plus Minnie Mouse, din materiale de inalta calitate, cu lungime totala de 74 cm. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

119.00 lei

cu TVA

Minnie Mouse din plus

Caracteristici:

- material: exterior plus, interior vatelina

- dimensiune: lungime totala 74 cm (masurat de la urechi pana la picioare)

- produs copie fidela dupa originalul Disney

Produsul poate diferi fata de imaginile de prezentare, prin nuante si mici detalii, in functie de stocul existent.

Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Minnie Mouse Din Plus 74 Cm

Minnie Mouse Din Plus 74 Cm

Jucarie din plus Minnie Mouse, din materiale de inalta calitate, cu lungime totala de 74 cm. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.