Minge cauciuc color Marește

Minge Cauciuc Color

2 Review(s)
Toys

5424

Nou

Minge din cauciuc moale si rezistent, in culori vii si atragatoare pentru toti copiii. ATENTIE: Supravegheati copiii in timp ce se joaca.

Mai multe detalii

7.00 lei

cu TVA

Încă 199.00 lei pentru transport Gratuit!

Minge din cauciuc pentru copii color

Materialul este subtire, putand fi umflata mai mult sau mai putin, in functie de cat este de mare si copilul sau de cat de mare se doreste a fi mingea. Este foarte usoara, astfe ca se pot juca si copiii mici.

Culorile vii ii vor atrage cu siguranta pe toti copiii din jur.

ATENTIE: Supravegheati copiii in timp ce se joaca.

Nota 
10-02-2017

de vara

Imi aminteste de vara chiar si iarna. Este foarte usoara si extrem de placuta de copii.

  Nota 
  07-07-2014

  haios

  chiar ca se strang toti pe ea.
  trebuia sa iau mai multe.

   Scrieți-vă părerea! !

   Scrieţi o recenzie

   Minge Cauciuc Color

   Minge Cauciuc Color

   Minge din cauciuc moale si rezistent, in culori vii si atragatoare pentru toti copiii. ATENTIE: Supravegheati copiii in timp ce se joaca.

   Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


   Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


   Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


   Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.