Reduceri! Premergator cu umbrela si maner model pestisori, cod 770C Marește

Premergator Cu Maner Si Parasolar 356

BabyLand BabyLand

Nou

Premergator cu umbrela si maner model pestisori, cod 356, ideal pentru plimbari in interior, cat si in exterior, pentru ora mesei sau joaca. Varsta recomandata: 7-18 luni 

Mai multe detalii

269.00 lei

cu TVA

299.00 lei cu TVA

-30.00 lei

Premergator cu umbrela si maner model pestisori, cod 356, ideal pentru plimbari in interior, cat si in exterior.

Stabilitate superioară, bar jucărie detașabil, mâner detașabil, pânză jos pentru protecşia picioruşelor atunci când bebe este plimbat si umbrela protectie. Toate accesoriile sunt detaşabile.
Material polipropilenă de 2mm, cadru din fier vopsit electrostatic cu grosimea de 6mm,Tava multi-muzică și lumini intermitente functioneaza cu  2 baterii AA înlocuibile. 
Inaltime reglabila in 3 trepte, frâne în partea de jos, 8 roti care merg în orice direcții
Dimensiune produs L 66.5 x W 56 x H (max) 62cm (la scaun)
Capacitate maxima greutate: 15 kg

Varsta recomandata: 7-18 luni

ATENTIE: Nu lasati copiii nesupravegheati. Ambalajele nu sunt jucarii - pericol de sufocare.

Imaginile sunt de prezentare, combinatiile de culori pot diferi in functie de stocul existent, culoarea predominanta fiind cea mentionata. Pentru evitarea oricaror confuzii, daca doriti o anumita combinatie, intrebati anterior de existenta acesteia!

Scrieţi o recenzie

Premergator Ursuletul Sofi Cu Roti De Silicon

Premergatorul Ursuletul Sofi cu roti de silicon si volan pentru fete si baieti este util atunci cand copilul doreste sa stea tot mai mult in picioare si incearca sa faca primii pasi. Este dotat cu o jucarie electronica cu sunete, care atrage atentia copilului.Varsta recomandata: 7-18 luni

Babyland este un producător de articole pentru copii, de puericultură mică şi mare. Producător de cărucioare, premergătoare, birouri de copii, maşinute ride-on sau electrice şi altele.