Premergator Babyland Ocean 2210 Marește

Premergator Babyland Ocean 2210

BabyLand BabyLand

Nou

Premergatorul Babyland Ocean cu model floral 2210 cu panou muzical şi jucării zornăitoare pe arcadă. Jucăriile sunt din material plastic moale, utile şi pentru dentiţie.Este foarte util atunci cand copilul doreste sa stea tot mai mult in picioare si incearca sa faca primii pasi. Este dotat cu o jucarie electronica cu sunete, care atrage atentia copilului.Varsta: 7-18 luni

Mai multe detalii

169.00 lei

cu TVA

Premergatorul Babyland Ocean cu model floral 2210 cu panou muzical şi jucării zornăitoare pe arcadă. Jucăriile sunt din material plastic moale, utile şi pentru dentiţie.

Inaltimea premergatorului poate fi reglata pe 3 trepte, pentru a se adapta etapelor de crestere ale copilului.
Dispozitivele de blocare ale premergatorului, de tip „margine de scara”, opresc inaintarea atunci cand una sau mai multe roti pierd contactul cu solul (8 roti)

Dimensiuni baza: 55 x 65 cm
Husa scaunului este detasabila si se poate spala la temperaturi de pana la 30 grade
Greutate: 4 kg
Varsta: 7-18 luni

ATENTIE: Nu lasati copiii nesupravegheati. Ambalajele nu sunt jucarii - pericol de sufocare.

Scrieţi o recenzie

Premergator Babyland Little Duck 5301

Premergator Babyland Little Duck 5301 cu panou muzical şi jucării zornăitoare, foarte util atunci cand copilul doreste sa stea tot mai mult in picioare si incearca sa faca primii pasi. Este dotat cu o jucarie electronica cu sunete, care atrage atentia copilului.

Babyland este un producător de articole pentru copii, de puericultură mică şi mare. Producător de cărucioare, premergătoare, birouri de copii, maşinute ride-on sau electrice şi altele.