Premergator Babyland Ocean 2210 Marește

Premergator Babyland Ocean 2210

BabyLand BabyLand

Nou

Premergatorul Babyland Ocean cu model floral 2210 cu panou muzical şi jucării zornăitoare pe arcadă. Jucăriile sunt din material plastic moale, utile şi pentru dentiţie.Este foarte util atunci cand copilul doreste sa stea tot mai mult in picioare si incearca sa faca primii pasi. Este dotat cu o jucarie electronica cu sunete, care atrage atentia copilului.Varsta: 7-18 luni

Mai multe detalii

167.59 lei

cu TVA

Premergatorul Babyland Ocean cu model floral 2210 cu panou muzical şi jucării zornăitoare pe arcadă. Jucăriile sunt din material plastic moale, utile şi pentru dentiţie.

Inaltimea premergatorului poate fi reglata pe 3 trepte, pentru a se adapta etapelor de crestere ale copilului.
Dispozitivele de blocare ale premergatorului, de tip „margine de scara”, opresc inaintarea atunci cand una sau mai multe roti pierd contactul cu solul (8 roti)

Dimensiuni baza: 55 x 65 cm
Husa scaunului este detasabila si se poate spala la temperaturi de pana la 30 grade
Greutate: 4 kg
Varsta: 7-18 luni

ATENTIE: Nu lasati copiii nesupravegheati. Ambalajele nu sunt jucarii - pericol de sufocare.

Scrieţi o recenzie

Colac De Gat Pentru Bebelusi - Colac De Baie

Colac de gat special pentru bebelusi, foarte util atat in piscina, dar si in cada de acasa, bebelusul bucurandu-se de libertate de miscare in timpul baitei avand mainile si picioarele libere pentru a se bucura de apa! In plus, are parte de mai multa distractie cu mingiutele zornaitoare din interiorul colacului. Varsta recomandata: 0-24 luni

Babyland este un producător de articole pentru copii, de puericultură mică şi mare. Producător de cărucioare, premergătoare, birouri de copii, maşinute ride-on sau electrice şi altele.