Calut balansoar din plus Marește

Calut Balansoar Din Plus Mare Cu Rotile

Toys

Nou

Căluţ balansoar din pluş cu tălpi din lemn, pe roţi de plastic. Include hăţuri, şa, manere şi scăriţe din metal.Varsta recomandata 2-5 ani.

Mai multe detalii

215.00 lei

cu TVA

Căluţ balansoar din pluş cu tălpi din lemn, pe roţi de plastic. Include hăţuri, şa, mânere şi scăriţe din metal.

Calutul se balanseaza datorita miscarii inainte-inapoi a copilului, pe cele doua baze atasate. Dotat cu 2 manere de sprijin.
Producatorul recomandata folosirea acestui calut de catre copii avand varsta intre 2 si 5 ani doar sub atenta supraveghere a unui adult.
Dimensiuni: 74 cm inaltime totala, 45 cm pana la sezut, 67 cm lungime
Greutate proprie produs: 3 Kg.

Calut balansoar care da din coada, din botic si necheaza atunci cand este apasat pe urechiuse.

Rotile din material plastic pot fi ridicate pentru a folosi balansoarul sau pot fi date in jos pentru a-l plimba pe cel mic.

Culorile si modelele pot diferi fata de imaginea de prezentare, atat pentru calut, cat si pentru sa.

Varsta recomandata 1-3 ani.

Scrieţi o recenzie

Calut Balansoar Din Plus Mare Cu Rotile

Calut Balansoar Din Plus Mare Cu Rotile

Căluţ balansoar din pluş cu tălpi din lemn, pe roţi de plastic. Include hăţuri, şa, manere şi scăriţe din metal.Varsta recomandata 2-5 ani.

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.