Bucătărie completă 008-56 Marește

Bucatarie Completa 008-56

Toys

4463

Nou

Bucătărie completă 008-56 cu sunete si lumini.Această bucătărie este perfectă pentru micii bucătari. Contine plita aragaz, cuptor, chiuveta, tacamuri si un cos cu alimente.Varsta: 3 ani +

Mai multe detalii

149.00 lei

cu TVA

Bucătărie completă 008-56 cu coşulet cu alimente inclus

Bucătărie cu lumină şi sunete (apă de fierbere, temporizator de gătit). 

Această bucătărie este perfectă pentru micii bucătari. Îi va învaţa să îşi asume roluri de adulţi şi, în plus, să aprecieze fiecare fel de mâncare care îi va fi servit, ştiind cât de mult se munceşte şi se pune suflet în mâncarea gătită. Mai mult decât atât, bucătăria este echipată cu tot ce trebuie pentru a prepara delicii. Micuţul dumneavoastră va pregăti cele mai gustoase bucate pentru el şi partenerii de joacă. 

Cuptorul se deschide. Are inclus un set complet de tacâmuri, dar şi un coş cu alimente - fructe, legume.

Mărimea bucătăriei: 65.5 x 46 x 28.5 cm

Dimensiune ambalaj: 49 x 41 x 10 cm

 Necesită baterii AA, neincluse în pachet.

Produs recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. 

Scrieţi o recenzie

Bucatarie Completa 008-56

Bucatarie Completa 008-56

Bucătărie completă 008-56 cu sunete si lumini.Această bucătărie este perfectă pentru micii bucătari. Contine plita aragaz, cuptor, chiuveta, tacamuri si un cos cu alimente.Varsta: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.