Litere Magnetice Marește

Litere Magnetice

Toys

4375

Nou

Literele magnetice. Distreaza-te si invata alfabetul!Setul contine 26 piese a 6.5 cm Varsta: 3 ani+

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este momentan in stoc

18.90 lei

cu TVA

Literele magnetice au aproape 6.5 cm (2,5 inch), dimensionate perfect pentru mainile mici ale copiilor. Sunt distractiv colorate, in rosu, albastru, galben, portocaliu si verde.

Copiilor le place să rearanjeze magneții pe mașini de spălat și frigider (lângă un părinte!). Plasticul durabil, colorat si rotunjit incadreaza magneții. Borcan de stocare cu capac twist-off și maner. Modalitate inovatoare de a învăța în timp ce se joaca.

Varsta: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Litere Magnetice

Litere Magnetice

Literele magnetice. Distreaza-te si invata alfabetul!Setul contine 26 piese a 6.5 cm Varsta: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.