Titirez Tornado Stamina Marește

Titirez Tornado Stamina

Toys

4070

Nou

Intra in arena pentru lupta cu Titirez model Tornado Stamina Ssetul contine: un titirez cu roata metalica ce poate fi colecţionat si un dispozitiv de lansare complet. Varsta: 8 ani+

Mai multe detalii

15.00 lei

cu TVA

Încă 199.00 lei pentru transport Gratuit!

Beyblade Stamina diferite culori si jucatori: alegeti culoarea la finalul comenzii in Nota

Beyblade este unul dintre cele mai populare jocuri din lume!

Titireze speciale lansate in arena de lupta se invartesc, iar din interiorul lor ies creaturi care mai de care mai ciudate, ajutand totodata titirezul pentru a avea o forta mai mare.  Jocul se incheie atunci cand unul dintre cele doua blade-uri  este infrant, adica se opreste sau iese din arena. 

Pachetul contine :

1 titirez cu roata metalica. Poate fi colecţionat
1 dispozitiv de lansare complet

Varsta: 8 ani+

ATENTIE: Imaginile sunt de prezentare, produsul poate diferi ca personaje, cutie de prezentare, dar continutul pachetului este acelasi.

 

Scrieţi o recenzie

Titirez Tornado Stamina

Titirez Tornado Stamina

Intra in arena pentru lupta cu Titirez model Tornado Stamina Ssetul contine: un titirez cu roata metalica ce poate fi colecţionat si un dispozitiv de lansare complet. Varsta: 8 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.