Set 4 jucarii dentitie 869-10 Marește

Set 4 Jucarii Dentitie 869-10

Toys

2876

Nou

Setul de jucarii este confectionat din materiale de inalta calitate, cu parti mai dure si cu parti mai moi, refrigerante, umplute cu bilute (pentru a diminua durerea provocata de cresterea danturii la bebelusi, puteti pune la frigider jucariile care includ parti moi umplute cu gel sau apa si apoi sa le dati copilului). Varsta recomandata: 0 luni+

Mai multe detalii

79.90 lei

cu TVA

 

Set 4 jucarii pentru dentitie 869-10

Setul de jucarii este confectionat din materiale de inalta calitate, cu parti mai dure si cu parti mai moi, refrigerante, umplute cu bilute (pentru a diminua durerea provocata de cresterea danturii la bebelusi, puteti pune la frigider jucariile care includ parti moi umplute cu gel sau apa si apoi sa le dati copilului)

Jucariile sunt caracterizate prin forme interesante ce faciliteaza dezvoltarea ochilor si a coordonarii miscarilor bebelusilor.

Mentineti jucariile curate prin stergerea cu o carpa umeda.

Varsta recomandata: 0 luni+

Scrieţi o recenzie

Ochelari Pentru Inot Intex 55601

Ochelari de inot pentru copii, marca Intex 55601. Varsta: 3-10 ani

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.