Preț redus! Joc Fotbal Marește

Joc Fotbal

Toys

2847

Nou

Joc de fotbal pentru copii, cu doua echipe de top, echipament si teren de Liga. Micutul tau fotbalist poate exersa acum si in casa. Varsta: 3 ani+

Mai multe detalii

52.50 lei

cu TVA

70.00 lei cu TVA

-25%

Masa de fotbal 

Jocul este destinat copiilor.

Ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii, activitatea musculara si capacitatea de reactie.

Dorinta de a castiga si jocul fair-play sunt foarte sanatoase atat pentru corp cat si pentru minte.

Dimensiuni plansa: cca 40 x 30 cm

Varsta: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Joc Fotbal

Joc Fotbal

Joc de fotbal pentru copii, cu doua echipe de top, echipament si teren de Liga. Micutul tau fotbalist poate exersa acum si in casa. Varsta: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.