Rucsac din plus cu jucarie Marește

Rucsac Din Plus Cu Jucarie

Toys

Nou

Rucsac din plus moale si fin, cu jucarie ursulet, care poate fi scoasa si folosita separat. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

38.68 lei

cu TVA

Rucsac din plus non-toxic, cu ursulet detasabil, in care copilul isi poate duce cu el peste tot jucaria preferata.

Culori: roz, bleu, galben, maro

Dimensiuni: 30 x 25 cm

Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Minnie Mouse Plus 25 Cm

Minnie Mouse din plus devine cea mai buna prietena a copilului tau, e moale, fina si este potrivita pentru plimbare, joaca si somnic.

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.