Macara cu telecomanda Marește

Macara Cu Telecomanda

Toys

2769

Nou

Santierul nu este complet fara Macaraua jucarie cu telecomanda cu fir, care ii face pe copii sa realizeze ce frumoasa e meseria de inginer constructor. Cabine se invarte la 360 grade, ridica si coboara incarcatura. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

Atenţie: Ultima bucată în stoc!

59.90 lei

cu TVA

Macara cu telecomanda
Cabine se invarte  la 360 grade, ridica si coboara incarcatura.
Inaltimea maxima a macaralei este de 63 cm.

Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Sticker 50X30 Cm Diverse Personaje

Decoreaza camera copilului tau cu frumoasele stickere decorative cu Sticker Clubul lui Mickey Mouse, Printesele Disney, Spiderman, Hello Kitty, Ben 10, Cars, Strumpfii, Winnie the Pooh si Prietenii, Tom si Jerry etc ATENTIE: Nu lasati la indemana copiilor inainte de a fi lipite.

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.