Pusculita casuta de pictat din ceramica Marește

Pusculita Casuta De Pictat Din Ceramica

Toys

2568

Nou

Pusculita ceramica pentru pictat, setul contine o pusculita din ceramica simpla, special conceputa pentru a fi pictata, un mini set de pictura, o pensula si tuburi de culori diferite, pentru colorarea pusculitei. Varsta recomandata 3 ani +

Mai multe detalii

19.00 lei

cu TVA

Joc de creatie din ceramica, de pictat - casuta

Setul include o pusculita in forma de casuta din ceramica, pensula, acuarele si sclipici.
Decoreaza-ti casuta asa cum iti doresti, in culorile tale preferate.

Dimensiune : 23 x 20 cm

Recomandat 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Set Creatie Tip Bunchems 100 Piese

Super pachetul set creatie de joaca si construit tip Bunchems cu peste 100 piese colorate te invita sa-ti construiesti orice ti-ai putut imagina. Limita este doar imaginatia ta! Varsta recomandata: 4 ani+ 

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.