Plastilina Micul Dejun - Tort Marește

Plastilina Micul Dejun - Tort

Toys

2540

Nou

Setul contine: pasta modelatoare, forme si accesorii cu care puteti crea propriul mic dejun copios.Odata formate, se lasa sa se usuce si isi vor mentine forma, intarindu-se. Astfel, data viitoare, te vei putea juca cu ele gata facute.Varsta recomandata: 3 ani+

Mai multe detalii

18.00 lei

cu TVA

Pasta modelatoare tip plastilina, model pentru Micul Dejun

Setul contine: pasta modelatoare, forme si accesorii cu care puteti crea propriul mic dejun copios.

Odata formate, se lasa sa se usuce si isi vor mentine forma, intarindu-se. Astfel, data viitoare, te vei putea juca cu ele gata facute.

Varsta recomandata: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Rezerva Plastilina

Intotdeauna e nevoie de mai multa plastilina pentru completarea modelelor. Setul include patru (4) borcănaşe cu plastilină moale şi uşor de modelat, in culori diferite şi atractive. Varsta recomandată: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.