Plastilina Sandwich Marește

Plastilina Sandwich

Toys

2539

Nou

Pasta modelatoare tip plastilina Sandwich. Odata formate sandwich-urile, se lasa sa se usuce si isi vor mentine forma, intarindu-se. Astfel, data viitoare, te vei putea juca cu ele gata facute. Varsta recomandata: 3 ani+

Mai multe detalii

18.00 lei

cu TVA

Pasta modelatoare tip plastilina Sandwich

Setul contine: pasta modelatoare, forme si accesorii cu care puteti crea propriile sandwich-uri.

Odata formate, se lasa sa se usuce si isi vor mentine forma, intarindu-se. Astfel, data viitoare, te vei putea juca cu ele gata facute.

Varsta recomandata: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Gentuta Cu Cuburi Lemn Colorate

Set cuburi constructie lemn colorate, contine piese care ajuta copilul dumneavoastra sa invete culorile, formele geometrice, literele, sa diferentieze diverse modele, dezvolta creativitatea, abilitatile motorii fine si coordonarea mana-ochi.Varsta: 2 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.