Montagne Russe luminos cu animale Marește

Montagne Russe Luminos Cu Scara

Toys

2466

Nou

Carusel luminos gen montagne russe cu scara cu animale: ratuste, pinguini, maimute etc (in functie de stocul existent). Include 3 animale care urca pe scara si apoi coboara pe circuit, scara este luminata. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

30.00 lei

cu TVA

Carusel luminos gen montagne russe cu scara cu animale: ratuste, pinguini, maimute etc (in functie de stocul existent)
Include 3 animale care urca pe scara si apoi coboara pe circuit, scara este luminata. Reprezinta o adevarata distractie pentru copilul dvs.
Dimensiune ansamblu 28 x 13 x 25 cm
Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Minnie Mouse 35 Cm

Minnie Mouse din plus, jucarie care canta atunci cand este apasata pe burtica reprezentand o adevarata distractie pentru cel mic. Varsta recomandata: 2 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.