Mega circuit electric 4078, 18 luni+ Marește

Mega Circuit Electric 4078 18 Luni+

Toys

2463

Nou

Mega circuit electric cu arcada care se misca in ambele directii ale intersectiei, putand merge pe orice sens, prin actionarea unui buton pentru a canta si lumina atunci cand trece masinuta prin ea. Roate revine in pozitia initiala, se roteste singura, dupa ce masinuta trece prin ea. Varsta recomandata: 18 luni +

Mai multe detalii

99.00 lei

cu TVA

Mega circuit electric 4078

Include:

- 1 masinuta cate necesita o baterie AAA, neinclusa pentru a lumina si a canta; dimensiuni 8.5x6x5 cm

- 1 arcada situata in mijlocul intersectiei (1 buc) de unde pleasa cele doua bucle ale circuitului. Arcada se misca in ambele directii ale intersectiei, putand merge pe orice sens, prin actionarea unui buton de , care necesita 2 baterii AAA, pentru a canta si lumina atunci cand trece masinuta prin ea. Roate revine in pozitia initiala, se roteste singura, dupa ce masinuta trece prin ea.

- 4 traverse albastre

- 2 traverse verzi

- 8 traverse rosii

Cu traversele, fabricate din material plastic non-toxic, cu elasticitate mare, se formeaza circuitul.

Varsta recomandata: 18 luni+

Dimensiune montat: 44 x 68 cm, lungime circuit 160 cm.

 

Scrieţi o recenzie

Montagne Russe Luminos Cu Scara

Carusel luminos gen montagne russe cu scara cu animale: ratuste, pinguini, maimute etc (in functie de stocul existent). Include 3 animale care urca pe scara si apoi coboara pe circuit, scara este luminata. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.