Preț redus! Motocicleta cu acumulator 998 Marește

Motocicleta Cu Acumulator 998

Toys

Nou

Motocicleta electrica automata pentru copii, model ce imite motocicletele de politie, LQ-998, cu far pe fata si pe spate, ce lumineaza si muzica care poate fi oprita/pornita. Varsta: 2-5 ani

Mai multe detalii

Atenţie: Ultima bucată în stoc!

249.00 lei

cu TVA

279.00 lei cu TVA

-30.00 lei

Motocicleta electrica automata pentru copii 2-5 ani 998

Model: 998

Caroserie: 73 * 37 *  51 cm

Culoare: alb, galben, rosu

Greutate: 5.15 KG

Dimensiune cutie: 53 * 36 * 32.5CM

Varsta recomandata 2-5 ani

Sarcina maximă: 25 kg

Are far pe fata si pe spate, ce lumineaza si muzica care poate fi oprita/pornita. Incărcare timp de 8-12 ore, în caz contrar se poate deteriora bateria.

Jucaria este potrivita numai pentru conducere pe teren plat, utilizare interzisă în locuri periculoase, cum ar fi străzi, drumuri, pante și teren accidentat.

Este recomandat sa nu se comute pe butonul inainte/inapoi in timpul mersului.

Nu intrati in apa si nu turnati lichide peste jucarie.
Cititi instructiunile inainte de utilizare

Incarcatorul si bateria nu sunt jucarii - interzis copiilor.

ATENTIE: Acest produs necesita montaj/asamblare. Produsul vine ambalat in ctuie.

Scrieţi o recenzie

Motocicleta Cu Acumulator 998

Motocicleta Cu Acumulator 998

Motocicleta electrica automata pentru copii, model ce imite motocicletele de politie, LQ-998, cu far pe fata si pe spate, ce lumineaza si muzica care poate fi oprita/pornita. Varsta: 2-5 ani

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.