Masina cu telecomanda scara 1:24 Marește

Masina Cu Telecomanda Scara 1:24

Toys

1889

Nou

Castiga cursa cu masina cu telecomanda (scara 1:24), care este o masinuta de drifturi si executa patru actiuni: inainte, inapoi, virare stanga si virare dreapta. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

38.00 lei

cu TVA

Masina cu telecomanda scara 1:24

Masinuta de drifturi, cu 4 actiuni: inainte, inapoi, virare stanga si virare dreapta

Dimensiuni cca 20 x 10 x 6 cm

Produsul poate diferi ca design fata de imaginile de prezentare, acesta fiind disponibil in mai multe culori si forme.

Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Sistemul Solar 3D

Setul educativ Sistemul Solar 3D ii va ajuta pe cei mici sa se familiarizeze cu sistemul de planete din care face parte Pamantul si sa inteleaga ordinea planetelor in Sistemul Solar. Varsta recomandata: 8 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.