Preț redus! Tableta Talking Tom 3D Marește

Tableta Talking Tom 3D

Toys

1714

Nou

Tableta Talking Tom 3D cu imaginea 3D care ofera o mai mare claritate si smart chip-ul incorporat o face mai performanta ca oricand.

Mai multe detalii

72.00 lei

cu TVA

90.00 lei cu TVA

-20%

Tableta Talking Tom 3D cu imaginea 3D care ofera o mai mare claritate si smart chip-ul incorporat o face mai performanta ca oricand.

Functii:

- vocea lui Tom este clara, reala

- canta melodii, spune povesti, dar are si functie de inregistrare-redare

- repeta tot ce spui, reactioneaza la anumite cuvinte prin raspunsuri diverse, se gadila sau se plange, exact ca pe aplicatia iPhone.

Produsul este in limba engleza (dar repeta cu exactitate ceea ce i se spune in orice limba).

Scrieţi o recenzie

Centru Activitati Fun House

Fun House, jucarie educativa, cu functii multiple: sortator de forme, jucarie muzicala, cu lumini, pian, abac, butoane, in forma de casuta. Varsta recomandata: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.