Tobe 3008E-2 fete şi băieţi Marește

Tobe 3008E-2 Fete Si Baieti

Toys

Nou

Set de 5 tobe cu scaunel 3008E-2, culori pentru fete şi băieţi, contine: 1 scaunel, 1 toba bass, tambur 16 cm, 2 tobe mari, 2 tobe mici, cinel, pedala de picior pentru toba mare si 2 bete. Varsta recomandata: 3 ani+

Mai multe detalii

197.34 lei

cu TVA

Set 5 tobe si o baterie, cod 3008E-2

Setul include:

- 1 scaunel

- 1 toba bass - 29 cm diametru, inaltime tambur 16 cm

- 2 tobe mari - 9 cm diametru, inaltime tambur 15 cm

- 2 tobe mici - 5 cm diametru, inaltime tambur 11 cm

- cinel

- pedala de picior pentru toba mare

- 2 bete

Recomandat copiilor cu varsta peste 2 ani.

Dimensiune produs:65.5 x 24 x 43.5 cm

Dimensiune ambalaj: 49.5 x 34.5 x 18 cm

ATENTIE: Nerecomandata copiilor cu varsta sub 3 ani, deoarece contine piese mici, detasabile, care pot fi inghitite.

Scrieţi o recenzie

Microfon Super Star Bebe Cu Inregistrare

Microfon Super Star Bebe Cu Inregistrare, melodii preinregistrate si lumini pentru ca cel mic poate sa fie vedeta oriunde merge. ATENTIE: varsta recomandata: +3 ani

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.