Tobe cu scaunel 808A Marește

Tobe Cu Scaunel 8008A

Toys

Nou

Set 3 tobe si o baterie, cod 8008A Setul include: o toba mare si doua mici, un taler, scaunelul si betele. Varsta recomandata: 3 ani+

Mai multe detalii

98.18 lei

cu TVA

Tobe cu scaunel, cod 8008A

Culori disponibile: roz, bleu sau auriu

Setul include:  

- 1 scaunel cu sezutul de 17 cm si inaltime 20 cm,

- 2 tobe mici cu diametrul de 15 cm,

- 1 toba mare cu diametrul de 20 cm,

- un taler cu diametrul de 20 cm

- 2 bete din plastic de 17 cm lungime.

Dimensiuni cutie: 46.5 x 18.2 x 25.5 cm

Dimjensiuni montata: 55 cm H x 51 cm L x 20 cm l

Varsta recomandata: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Tobe Cu Scaunel 8008A

Tobe Cu Scaunel 8008A

Set 3 tobe si o baterie, cod 8008A Setul include: o toba mare si doua mici, un taler, scaunelul si betele. Varsta recomandata: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.