Masă de frumuseţe 008-19 Marește

Masa De Frumusete 008-19

Toys

1005

Nou

Masă de frumuseţe cu scaunel 008-19 pentru domnişoarele in devenire, cu oglinda rabatanta, cu muzica si lumina si foehn functional. Varsta recomandata: 3 ani+

Mai multe detalii

169.00 lei

cu TVA

cu TVA

Masuta de infrumusetare pentru fetite, cu oglinda rabatanta, cu muzica 008-19

Include accesorii, scaunel, foehnul este functional, cand este pornita, oglinda este si luminata. Este ideala pentru micutele domnisoare. Un accessoriu care nu trebuie sa le lipseasca!

Dimensiuni ambalaj: 45x25x71,5 cm  

Dimensiuni montata: 72*52.5*56.5cm 

Varsta recomandata: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Salon De Manichiura Si Pedichiura

Salon complet de manichiura de pedichiura. Setul include tot ceea ce o domnisoara are nevoie pentru a avea manichiura perfecta. Varsta recomandata: 5 ani + 

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.